Privatnost

Garancija privatnosti

1. NCMagazin sajt će prikupljene podatke koristiti isključivo za interne potrebe i ni pod kojim uslovima neće prodati lične podatke posetioca/članova trećoj strani (uključujući IP ili e-mail adrese), Povremeno NCMagazin će slati obaveštenja (samo i isključivo) o radu sajta putem e-maila ukoliko se član/posetilac sajta dobrovoljno prijavi na mailing listu. Svi podaci dobijeni putem naših stranica, su strogo poverljivi i dostupni isključivo tehničkom osoblju sajta.

2. Prijava na NCMagazin mailing listu zahteva verifikaciju e-mail adrese koja će vam stići putem e-maila sa naše email adrese na email adresu koju ste naveli u prijavi, ukoliko ste od trenutka prijave do stizanja verifikacionog emaila odustali od prijave molimo vas da taj email ignorišete.

3. Google, kao nezavisni provajder reklama, koristi kolačiće da bi prikazivao relevantne oglase na NCMagazin sajtu. DART DoubleClick kolačići omogućuju Google-u da korisnicima prikaže oglase na osnovu njihovih poseta NCMagazin sajtu kao i ostalim web stranicama na internetu. Korisnici NCMagazin sajta mogu prestati da koriste DART kolačić tako što će posetiti Google-ovu stranicu na kojoj je navedena politika privatnosti za Google oglase i mrežu sa medijskim sadržajem.

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja budite slobodni da nas kontakirate preko NCMagazin kontakt strane.