Uslovi korišćenja

Korišćenjem sajta NC Magazin automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja. Ukoliko se ne slažete sa dole navedenim uslovima, molimo Vas da ne koristite NC Magazin prezentaciju.

1. NC Magazin sajt sadrži autorska dela u obliku vesti. Vi kao posetilac sajta imate pravo da ta dela čitate. Nemate prava za komercijalnu upotrebu autorskih dela bez pisane saglasnosti autora teksta. Autori zadržavaju sva prava i intelektualno vlasništvo nad svojim delima. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava NC Magazin sajta i podložno je pravnoj tužbi.

2. NC Magazin je neprofitan web sajt, sadržaj na sajtu i forumu je u potpunosti besplatan. Autorima se ne isplaćuje novčana ili druga naknada za objavljivanje njihovih dela, koje je na dobrovoljnoj i samoinicijativnoj osnovi.

3. Sve sadržaje NC Magazin sajta koristite na vlastitu odgovornost i NC Magazin se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

4. Pristup NC Magazin sajtu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

5. Administracija NC Magazin sajta će se truditi da sajt bude stalno pristupačan posetiocima, ali dostupnost ne garantujemo s obzirom na vreme potrebno za redovno održavanje, redizajn, moguće probleme sa hosting servisom, backup podataka i drugih nepredviđenih okolnosti.

6. NC Magazin sajt ne sadrži i ne podržava bilo kakav ilegalni sadržaj (uključujući piratski softver, pornografiju, ilegalne aktivnosti, neodobreno korišćenje zakonom zabranjenih sadržaja, prevare bilo koje vrste i slično).

7. Na stranicama NC Magazin sajta ćete pronaći veliki broj linkova ka drugim web sajtovima, blogovima i forumima. NC Magazin sajt nije odgovoran za sadržaj i politiku privatnosti na dotičnim web lokacijama.

8. Mnoge stanice NC Magazin sajta imaju mogućnost ostavljanja komentara vezanih za sadržaj. NC Magazin sajt se ne moze smatrati odgovornim za njihov sadržaj. Urednički tim će se truditi da sav nepriličan sadržaj bude uklonjen.

9. Korisnici NC Magazin sajta (posetioci/članovi/autori i ostali) se pristajanjem na ovaj ugovor o korišćenju odriču mogućnosti tužbe, potražnje, naplate i sličnog protiv sajta u bilo kom slučaju. Administracija sajta će pružiti svaku potrebu pomoć u vidu informacija koje od administratora sajta zatraže nadležni (pravosudni i policijski) organi.

10. NC Magazin sajt zadržava pravo na izmenu ovog ugovora u bilo kom trenutku bez najave.

U slučaju da imate bilo kakvih pitanja budite slobodni da nas kontakirate preko NC Magazin kontakt strane.